Om oss

Om oss

Jag heter Jeanette Åkerblom Adler och har bott på Gotland sen 2001. Min man Fredrik Åkerblom är född och uppvuxen på gården vi bor på. Gårdens huvudsyssla är mjölkkor och dess rekrytering och stutuppfödning. Fredrik tar hand om korna, jag om lammen.

På Kviungs i Stenkumla på Gotland har jag haft lamm sedan 2010. Det året fick jag 5 tackor i 40-års present och dessa har jag avlat vidare på för att utöka lammantalet. Sen ett par år tillbaka finns knappt 40 tackor på gården, vilket är max vad som får bra plats i befintliga byggnader och på beten.

Jag har en gårdsbutik där jag mestadels säljer skinn och lammkött.

Efterbete på åker
Efterbete på åker

Så här tänker jag

Djurens välmående går först. Det ska ha ett behagligt och trivsamt liv med mycket kel och kärlek. De förtjänar hälsa och en lyckligt tid och det är jag som är ansvarig att det blir så. 

Hemsidan skapad av Jeanette Åkerblom Adler 2022
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis!